Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Ναι, ο ιστότοπος λειτουργεί ως e-shop, αλλά και ως ιστοσελίδα παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών του καταστήματος Κοσμήματα Ρολόγια Αντωνόπουλος.
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπού μας, που λειτουργεί τώρα πια και ως e-shop, ή δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημά μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 68-70, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2524143.
Τα προϊόντα ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-2524143, να επισκεφτείτε το ίδιο το κατάστημα, ή να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Για να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την σελίδας μας με τις οδηγίες για την μέτρηση του δακτύλου σας για δαχτυλίδι. Επίσης, μπορείτε να δείτε τον πίνακα μετατροπής & αντιστοιχίας δαχτυλιδιών, έτσι ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το νούμερο ενός δαχτυλιδιού, στο μέγεθος που αποτυπώνει η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες.
Στην περίπτωση που το κόσμημά σας υποστεί κάποια ζημιά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να το ελέγξουμε και να προχωρήσουμε στην επισκευή του.
Όπως και στην περίπτωση της επιδιόρθωσης των κοσμημάτων, εάν παρουσιάσει πρόβλημα το ρολόι σας θα πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να το ελέγξουμε και να προχωρήσουμε στην επισκευή του.
Μπορείτε να έχετε καθημερινή ενημέρωση για τις τιμές χρυσού στην Ελλάδα στην ενότητα "Τιμή Χρυσού ανά ουγγιά Σήμερα – Live".