Συχνές Ερωτήσεις – FAQ

Η σελίδα e-antonopoulos είναι e-shop;
Η σελίδα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και λειτουργεί ως σελίδα παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών του καταστήματος Κοσμήματα Ρολόγια Αντωνόπουλος. Η λειτουργία της σελίδας ως e-shop είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί σύντομα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Κάθε πότε ανανεώνονται τα προϊόντα της σελίδας;
Τα προϊόντα ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση.
Πως μπορώ να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα των προϊόντων;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-2524143, να επισκεφτείτε το ίδιο το κατάστημα, ή να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Πως μπορώ να ξέρω τι μέγεθος δαχτυλιδιού μου ταιριάζει;
Για να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την σελίδας μας με τις οδηγίες για την μέτρηση του δακτύλου σας για δαχτυλίδι. Επίσης, μπορείτε να δείτε τον πίνακα μετατροπής & αντιστοιχίας δαχτυλιδιών, έτσι ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε το νούμερο ενός δαχτυλιδιού, στο μέγεθος που αποτυπώνει η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες.
Μπορείτε να επισκευάσετε το κόσμημά μου;
Στην περίπτωση που το κόσμημά σας υποστεί κάποια ζημιά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να το ελέγξουμε και να προχωρήσουμε στην επισκευή του.
Μπορείτε να επισκευάσετε το ρολόι μου;
Όπως και στην περίπτωση της επιδιόρθωσης των κοσμημάτων, εάν παρουσιάσει πρόβλημα το ρολόι σας θα πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να το ελέγξουμε και να προχωρήσουμε στην επισκευή του.
Μπορώ να ενημερωθώ για τις τιμές Χρυσού στην Ελλάδα;
Μπορείτε να έχετε καθημερινή ενημέρωση για τις τιμές χρυσού στην Ελλάδα στην ενότητα "Τιμή Χρυσού ανά ουγγιά Σήμερα – Live".